muszerguru.hu

MűszerGuru.hu weboldalunkon kizárólag építőipari mérőműszereket és mérőeszközöket forgalmazunk. A két fő márkánk a svájci székhelyű Leica Geosystems és a német HEDUE.

A Leica mérőműszerek között megtalálható a méltán híres Leica Disto távolságmérő család, ami a világ első kézi lézeres távolságmérője volt. Az építkezések egyik legnépszerűbb szintezője a Leica NA sorozat is a kínálatunkban megtalálható ráadásul folyamatos csomag kedvezményekkel.

A HEDUE műszerek között is megtalálható a szintező, ezek mindegyike gyárilag kalibrált állapotban kerül kiszállításra. Áruk kedvező, minőségük kiemelkedő. A forgólézerek terén a HEDUE több megoldást is kínál a kisebb vállalkozásoktól az egészen nagyokig.

Beltéri szintezéshez a vonal lézereket részesítjük előnyben, ebből Leica és HEDUE is több típusban érhető el. A műszerekhez kiegészítőket és tartozékokat is forgalmazunk, így minden egy helyen megtalál.

A mérőeszköz kínálatunk is nagyon részletes. Fajták szerint kínálunk az építőipari vállalkozásoknak derékszögeket, sablonozó eszközöket és szögmérőket. Ezek szinte mindegyike raktárról azonnal elérhető, megrendelés esetén akár már másnap Önnél lehet.

Amennyiben nem talál egy terméket, vegye fel velünk!