Megfelelő marketing eszközök alkalmazása a siker érdekében

Mikor valaki megkérdezi, mivel foglalkozom, általában fogalmuk sincs, mit jelent a válaszom, így röviden megszoktam próbálni elmagyarázni a lényegét. A SEO, vagy keresőoptimalizálás tulajdonképpen nem mást takar, mint hogy egy adott honlapot a google helyezés vizsgáló számára értékesebbé tegyük azáltal, hogy megfelelően felépített szövegeket helyezünk el rajta, a megfelelő helyeken.
Volt már, aki visszakérdezett, hogy akkor én csalok? Jó kérdés, mert valójában, bár a szövegek, amiket írok értelmes mondatokból állnak és jelentésük is van, a lényegük az, hogy a kulcsszó kalkulátor pozitívan értékelje őket és így az adott oldal elérhetőbbé váljon a felhasználók számára.
Ez szerintem nem csalás, csak a lehetőségek kihasználása, hiszen egy működő rendszer, a google helyezés vizsgáló nyújtotta lehetőségeket aknázzuk ki a lehető legjobban, amihez nagyon sok felkészülés és tanulás szükséges, hogy profin lehessen végezni.
Ráadásul, azok számára, akik szeretnék maguk végezni ezt a tevékenységet, még segítséget is nyújt a kulcsszó kalkulátor, hiszen az legalapvetőbb dolgokhoz sok hasznos információt találhatunk a hivatalos honlapon, így egyértelművé válik, hogy ezt a fajta tevékenységet, nem hogy nem csalásnak tartja a Google, hanem maximálisan támogatja is.