Laborköpeny hölgyeknek és uraknak

A védő- illetve munkaruhák családjában számos kiváló minőségű termék segíti a professzionális szintű feladatvégzést. A laborköpeny rendszerint az egészségügyben, az oktatási intézményekben és a kutatóintézetekben kap kiemelt figyelmet. A Portwest 2202 férfi élelmiszeripari köpeny a rejtett patentos záródásnak köszönhetően igen egyszerűen felölthető, a tartós szövet pedig biztosítja a hosszú időtállóságot.

A Portwest M852 egy antimikrobiális laborköpeny, ami a speciális anyagkialakítás révén elpusztítja a baktériumok nagy százalékát, beleértve azokat a mikroorganizmusokat is, amelyek a kellemetlen szagokért tehetőek felelőssé.

A prémiumkategóriás kevert szálas szövet kényelmet és erős kopásállóságot biztosít, az anyag pedig 50″ UPF értékkel bír, ebből adódóan az UV sugárzás 96 %- át képes blokkolni. A PR172 hosszított fazonú női laborköpeny mérete az oldalrészen egyszerűen szabályozható, így csinosan mutat a hölgyek testalkatán. A praktikumot erősített visszahajtások, illetve nagyméretű zsebek fokozzák.