Kutya fekhely most háromszoros garanciával

Imád a kutyád az esőben, a sárban, a hóban futkosni? Igen? Szeretnél neki egy egyszerűen szárazon és tisztán tartható kuckót? Felejtsd el a lábtörlőket, a takaró cserélgetést és szárogatás, inkább nézz be a Huppanjbele webáruházba! A Huppanjbele kutya fekhely a kutyádnak és neked is megadja azt, amire vágytok.

Anyaga vízálló – belül sem nedvesedik át, töltőanyaga remek hőszigetelő – fázni sem fog rajta, és még a körmök támadásának is ellenáll. 18 féle színből válogathatsz a különleges anyagból készült cica és kutya babzsák párnák között, hogy passzoljon a stílusodhoz, és természetesen a méretek sem egyformák, mint ahogy a kutyusok sem, de nem ez a lényeg.

Mivel vízállóak, kinti és benti kutyák egyformán használhatják, és töltőanyaguk sosem lesz nedves. Mosásuk, takarításuk azért nem jelent problémát, mert egyszerűen letörölhetőek, nem tapad rájuk a szőr, és a külső huzatot levéve moshatóak is.

Ajándékozz egy babzsákpárnát házi kedvencednek, és garantáltan hálás pillantásokkal díjazza majd az igyekezetedet. A babzsák kutya fekhely nagy előnye, hogy megkíméli a kutyákat, cicákat a későbbi ízületi fájdalmaktól. A testet megtartja, ha kellő keménységűre töltöd, és szigetel is.

Ha sikerül a Huppanjbele „Fogd és Vidd” babzsák párnái közül választanod, akkor 10% kedvezményt is kapsz. A babzsák újra reneszánszát éli. A Huppanjbele babzsákok különlegessége az óriási szín és anyagválaszték. Nincs olyan lakás, ahová nem lehetne elképzelni. Ha rendelésen töröd a fejed, akkor a helyes méret választásra is figyelj. Huppanjbele babzsákokat, foteleket, párnákat, kisállat fekhelyeket háromszoros garanciával tudsz vásárolni.