Fűtésszerelés kompromisszumok nélkül – vizgazfutesszerelo24.hu

Egy pesti barátnőmmel néha egészen komoly szócsatákat vívunk telefonon arról, hogy hol praktikusabb vagy jobb élni. Természetesen mindegyikünk a saját igazát bizonygatja. Ő folyton azzal jön, hogy Pesten minden könnyebben elérhető, több a szórakozási lehetőség és például, ha valami baj van a családi ház körül, ahol él, akkor sem kell elkeserednie, hiszen egykettőre talál bármilyen szerelőt.

Magától értetődően ezekben a témakörökben mindig én maradok alul vele szemben.

A múlt hónapban mégis ő hívott fel elkeseredve, és arról panaszkodott, hogy a házban elromlott a gázfűtés, ő pedig majd megfagy.

 

Én persze rögtön mondtam neki, hogy mindig azzal érvel, hogy Pesten nagyon könnyen találni szakembert, hát akkor most hívjon egyet. Erre ő azt válaszolta, hogy na jó, csak nézzek az órámra: este fél kilenc van. Ilyenkor már senki nem jön ki neki még Pesten sem.

Erre én barátnői szolidaritásból megígértem, hogy utána nézek a dolgoknak, és mindenképpen értesítem, ha találok valamit. Persze a barátnőm ezt a gesztust előre is megköszönte, de éreztem a hangjából, hogy úgy érzi, egyszerűen csak lekoptattam.

 

Nagyot tévedett, mert ahogy letettem a telefont, egyből felütöttem az internetet, és kutatni kezdtem a megfelelő szerelő után. Nem is kellett sokáig kutakodni, ugyanis rekordidő alatt találtam rá a vizgazfutesszerelo24.hu-ra, akik – ahogy azt a nevük is sugallja – víz, gáz, valamint fűtésszereléssel foglalkoznak, plusz még duguláselhárítással is. És persze még egy csomó mással is. Ez úgy derült ki, hogy tüzetesebben szemügyre vettem a weboldalukat.

Ahogy nézelődtem a weboldalon, még telefonszámokat is találtam, ahol azt ígérték, hogy indokolt esetben a bejelentéstől számított akár egy órán belül is házhoz szállnak Budapesten és Pest megye egész területén.

 

Az is roppant reményt keltő volt, mikor azt olvastam, hogy ügyeleti szolgálatot tartanak 0-24 órában, a munkavégzésükre pedig a 30 éves tapasztalat adja a garanciát.

Erre már alaposabban is utánanéztem, hogy a barátnőm problémájában tudnak-e segíteni. Ahogy láttam, szerencsére nagyon széleskörű repertoárral foglalkoznak úgy általában is, de  a fűtésszerelés témájában kifejezetten polihisztornak számítanak.

 

A honlapon nagyon praktikus írásokat találtam. Többek között arról is, hogy meghibásodás esetén milyen információkat érdemes megadni a telefonos kollegájuknak. Ez kiemelten fontos azért, hogy az őket hívók még pontosabb információval szolgáljanak a meghibásodással kapcsolatban. Például itt szereztem tudomást arról is, hogy hogyan különböztethetjük meg, mikor van szükség fűtésszerelőre vagy éppen gázkészülék szerelőre.

 

Ennek a kétféle szerelési igénynek a megkülönböztetése ugyanis nagyban segíti már a bejelentéskor a telefont kezelő munkatársat abban, hogy a megfelelő szakembert rendelje ki hozzánk.

 

Persze a sem probléma, ha nem vagyunk annyira tisztában ezzel a két fogalommal, ugyanis a holnapon azt olvastam, hogy a diszpécser szolgálatot is szakemberek látják el, akik célravezető kérdéseket tesznek fel az ügyfeleknek, így a kérdésekre adott válaszokból már tudni fogják nagyjából a meghibásodás típusát, és így a megfelelő szakembert, megfelelő műszerekkel ellátva tudják kiküldeni hozzánk.

Az előző elgondolás mentén haladva éppen ezért fűtésszerelő, cirkószerelő, cirkó javítás, központi fűtés szerelő, valamint központi fűtési javító, radiátorszerelő, radiátor csere, csőtörés, termosztát szerelő, termosztát javítás, termosztát szerviz, panelba radiátor, illetve központi fűtés szerviz témakörű problémákban állnak rendelkezésre.

 

A gázkészülék szerelő munkatársak gázszereléssel, gázkészülék szereléssel, bojler szereléssel, javítással, kazán cserével, kazán szereléssel, gázkonvektor szereléssel foglalkoznak, illetőleg ilyen jellegű meghibásodásokat javítanak meg.

Az is a számomra elképzelhetetlennek tűnő sokoldalúságukat mutatja, hogy nemcsak hibás rendszerekkel, javításokkal kapcsolatban lehet őket megkeresni, hanem ezen felül még komplett új rendszerek kiépítését, beszerelését is vállalják.

 

Fontosságom teljes tudatában felhívtam a barátnőmet, és elújságoltam neki a jó hírt, hogy megtaláltam a megoldást a problémájára a vizgazfutesszerelo24.hu személyében, pontosan a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszerelo-futesszereles linken.

Erre nemhogy megköszönte volna az utána járásomat, rögtön azzal jött, hogy ezt vajon hogyan fogja neki megtéríteni a biztosító. Mármint, hogy mit? – kérdeztem vissza. Hát a szerelés árát. Neked fogalmad sincsen, hogy a mai szakemberek milyen horror árakon dolgoznak – válaszolta ő, de rajtam nem tudott kifogni ezzel sem, ugyanis jól emlékeztem arra, hogy mit olvastam a vizgazfutesszerelo24.hu oldalán.

Pontosan azt, hogy ez a vállalkozás ellentétben a sajnos hazánkban még mindig élő, bosszantó szokással – vagyis a számla nem adással – szemben teljesen természetesen, számlát is adnak. Sőt, anélkül elképzelhetetlennek tartják, hogy bármilyen munkába belefogjanak. A számla pedig, amit adnak, nem is akármilyen, ugyanis olyan teljes számlát nyújtanak át az ügyfeleknek, amelyben még a biztosítók sem találnak hibát.

Elmondhatjuk tehát, hogy ha a vizgazfutesszerelo24.hu munkatársai dolgoznak nálunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy ha van biztosításunk, akkor a szerelés, vagy a javítás egy fillérünkbe sem fog kerülni, ugyanis ennek a vállalkozásnak a számlái hitelesek. A hiteles számla pedig azt jelenti, hogy a biztosítók számára is minden szempontból megfelelnek.

 

De természetesen az én kákán is csomót kereső barátnőmnek ennyi még nem volt elég, további észrevételei is adódtak. Rákérdezett ugyanis a garanciára is. Persze pechjére, mert ebben sem tudott belém kötni, hisz a garanciára vonatkozó leírásokra is remekül emlékeztem, sőt mondhatni kívülről fújtam az egészet. Ezért el tudtam mondani neki, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu az elvégzett feladattól függően egy éves, de akár 5 éves garanciát is vállal a munkáira. Ha valamely okból előfordulna, hogy a megjavított rendszerben újabb hibát találunk, akkor mihamarabb még egyszer kiszállnak az érintett háztartáshoz. Persze, hogy ilyen eset előforduljon, az erősen kizárt, ugyanis a vizgazfutesszerelo24.hu-nál mindig profi, felelősségteljes munkát adnak ki a kezükből a szakemberek. Ez azért lehetséges, mert a vizgazfutesszerelo24.hu munkatársai nem okj-s tanfolyamokon, pár hónap alatt szerezték a tudásukat, hanem sok évet beleöltek mind az elméleti, mind a gyakorlati képzettségük megszerzésébe.

 

Ezután már tényleg nem volt semmi más különleges kérdése a barátnőmnek, mivel érezte, hogy végképp nem tud semmibe sem belekötni. Egyedül csak annyit mondott, hogy már fönn is van a honlapon, lecsekkolta a fűtésszerelésre vonatkozó részt a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszerelo-futesszereles elérhetőségen, már nézi is a telefonszámokat, és azonnal hívja is őket, sőt mivel valami galibát észrevett a vizes blokkban is, elképzelhetőnek tartja, hogy ezzel kapcsolatban is őket fogja kihívni.

Nagyon örültem, hogy a barátnőm problémája ilyen rövid úton megoldódott, de bevallom, egy kicsit el is keseredtem, hogy velem mi történne ilyen esetben. Én is egyedül élek, és se közel, se távol nincsen se víz, se gáz, de még fűtésszerelő ismerősöm sem.

 

Miért van az, hogy vidéken nem ismerek ilyen széleskörű javítással foglalkozó céget, aki egész napos ügyeletet tart, és a tetejében a helyszínre akár egy órán belül meg is érkezik?

Pedig milyen csodás lenne, ha létezne egy vizgazfutesszerelo24.hu vidéken is!