Étel kiszállítás kezelő program előnyei

Egy házhoz szállítással is foglalkozó cég számára nagyon fontos, hogy a lehető legjobb étel kiszállítás kezelő programmal tudjon üzemelni. Való igaz, hogy nem is olyan régen, még papírral és tollal oldották meg ezt a feladatot a telefonos kisasszonyok, de a mai, folyamatosan rohanó világban ez már koránt sem elég. Még ahhoz sem, hogy egy, az adott területen egyedül működő cég normálisan tudjon üzemelni. A konkurenciával küzdő vállalkozásról nem is beszélve, ahol néhány perc csúszás ide- oda, a napi több száz megrendelésnél komoly problémákat okozhat.
Ennek a problémának a kivédésére jöttek létre a futár kezelő programok, melyek a rendelés beékezésétől a kiszállításig minden folyamatot figyelnek és kezelnek, így könnyítve meg a cégek mindennapi életét. Viszont, mivel ma már jóformán minden cég rendelkezik valamilyen étel kiszállítás kezelő rendszerrel, az sem feltétlenül elég, hogyha van ilyen. Egyre fontosabb lett, hogy jobb és jobb programokat alkalmazzanak, így téve szert egy kis előnyre a piacon.
Ezt a helyzetet felismerve jött létre a NeuwebDESK étterem és futár kezelő program, mely új, ügyfélközpontú üzletpolitikájával komoly előnyt jelent azok számára, akik ezt a szoftvert használják.
A NeuwebDESK az ügyfelek visszajelzéseit és igényeit figyelembe véve, folyamatosan fejleszti a programot és nem új, megvásárolható verziókat dob a piacra, hanem a havidíj ellenében, folyamatosan frissíti a már meglevőket. Így minden új fejlesztés azonnal a meglévő ügyfelek szolgálatába áll.