A mesterséges idegrendszer pozitív vívmányai

Egy reklám ügynökség a marketingben sokszor támaszkodik az érzékszerveinkre. Látásunk, szaglásunk, hallásunk és ízlelésünk mellett az érintés és tapintás is olyan fontos szerepet tölt be mindennapjainkba, aminek hiányát csak azt tapasztalják igazán, akiknek a bőrük valamilyen sajnálatos okból kifolyólag érzéketlen. Az ember bőre több okból is érzéketlenné válhat, például egy komoly égési sérülés következtében. Komoly kutatócsoportok dolgoznak hosszú évek óta azon, hogy például a művégtagokkal élő emberek is újra átélhessék az érintés és tapintás semmihez se fogható érzését. Ma már bizton állíthatjuk, hogy fantasztikus eredményeket értek el a kitartó kutatások és tesztelések során, amelyeket a reklám ügynökség szakemberei is szívesen kommunikálnak a társadalom felé.

Ahhoz, hogy a művégtaggal is érezhessenek az azzal élők, a végtagokat speciális, úgynevezett elektronikus bőrrel burkolták be. Az elektronikus bőrt alkalmazzák már robotokon is, amely eredményeképpen azok még emberszerűbbé válnak majd. Ma már ott tart a tudomány, hogy az elektronikus bőrhöz megalkotott mesterséges idegrendszer, ami egy mesterien megalkotott szenzorrendszerre épül,  az emberi idegrendszernél akár ezerszer gyorsabban is képes reagálni a külső ingerekre. Ez a forradalmi eredmény újra reményt ad a művégtaggal élő, sokszor elkeseredett emberek számára, akik már feladták, hogy valaha is érezhetnek bármit elvesztett végtagjuk helyett viselt művégtagjaikkal.

Na, ez az a hír, amit a reklám ügynökség szakemberei is szívesen híresztelnek, hiszen ez egy olyan kiemelkedő eredmény, mely marketing fortélyok nélkül is érdekes. Ha az evvel foglalkozó vállalatnak a reklám ügynökség munkatársai segítségére van szüksége a újabb művégtag  hírének publikálásához, illetve, hogy az erre igényt tartó emberek megtalálják a vállalatot, a reklám ügynökség szakembereinek sok dolguk nincs, csupán a híreszteléssel kell foglalkozniuk.