A legjobb, ha élő programot alkalmazunk

Én is csak, körülbelül két-három évvel ez előtt találkoztam először azzal, hogy egy komolyabb vendéglátó ipari egységben, bizony, ha nincs nagyon szigorú rendszerezettség, akkor előre csomagolt a kudarc.
Még egy két-három fős, kis éttermecske is olyan sok tényezőt kell, megfelelően összehangoljon, hogy azt lehetetlen fejben összefogni. Erre, az „ősidőben”, ami nagyjából egy-két évtizedet jelent, papír alapú rendszerezést alkalmaztak, mára már, azonban, elképzelhetetlen, hogy számítógépes rendszer nélkül életképes maradjon egy ilyen egység.
Ráadásul, ahogy egyre jobban benne vagyok a témában, az is nyilvánvaló, hogy nem elég egy éttermi szoftver, az sem mindegy, hogy milyen fejlettségűvel rendelkezünk, hiszen, ahogy egyre inkább rohan a világ, annak, aki a piaci harcban talpon akar maradni, csak a legjobbat szabad használnia.
Azoknak, akik szeretnék kiaknázni egy valóban magas szintű éttermi program által nyújtott előnyöket, jó hírem van. Sokan, a konkurenciánál, szerencsére elég maradiak, így olyan éttermi szoftver segítségével dolgoznak, amelyet egyszer meg kellett venni, és azóta olyan, amilyen akkor volt.
Ezzel szemben, az, aki ma a legjobbat keresi, talál olyan éttermi programot, ami az úgynevezett élő programok közé tartozik és havidíj fejében komoly ügyfélszolgálattal és folyamatos frissítésekkel, fejlesztésekkel tartják napra készen a rendszert.