A fűtést kiegészítő Adax Neo

Sokszor gondot jelent reggelente a kihűlt lakás. Amikor odakint éppen fagy van, igazán kellemetlen kibújni a meleg ágyból és bemenni a jéghideg fürdőszobába. Általában hősugárzóval próbálnak javítani a helyzeten, azonban ezek veszélyesek. Az arany középutat az Adax Neo fűtőpanel jelenti. Alkalmazhatja kiegészítő fűtésként, nem szükséges folyamatosan használni. Ráadásul gazdaságos, ami igen kevés fűtési berendezésről mondható el. Kedve szerint ráállíthatja a lábaira, állványra, vagy akár felszerelheti a falra is. Mivel a szerkezet teljesen biztonságos, nem melegszik túl és égési sérüléseket sem okoz.

Szerencsére az Adax Neo megóvja az elektromos részeket a kifröccsenő vízzel szemben, ezért nem jelent gondot a fürdőszobába helyezni. Mindössze annyi a feladata, hogy telepítse a kívánt helyre, majd állítsa be az hőmérsékletet. Ezt folyamatosan tartani fogja, vagy beállíthatja, hogy csakis adott időszakokban működjön. Ezáltal a felébredő családtagokat az Adax Neo befűtött fürdőszobával fogja várni.

A szerkezet titka az elektromos fűtőbetét. Nem alkalmaznak fűtőszálakat, amik teljesen másképp működnek és sokkal veszélyesebbek. Mindemellett, az alaposan bemelegített lakáshoz automatikusan hozzákapcsolódik a tisztaságra. A saját magára és a környezetére igényes család törekszik a makulátlan otthonra. Az iRobot Roomba 980 biztosítja a tisztaságot, főleg amennyiben háziállattal rendelkezik. Köztudott, hogy a macskák és a kutyák szőre hullik, ami megnehezíti a lakók életét. Senki sem szeretné beszívni vagy az ételében megtalálni ezeket a szőrszálakat.

Az iRobot Roomba 980 leveszi a vállukról a mindennapos takarításnak a terhét. Alaposan és gyorsan elvégzi a feladatát, még a legkisebb helyekre is bebújik és felporszívózik. Legalább 2 órán keresztül képes működni és maximálisan 200 m²-en dolgozik. Ez igen szép teljesítmény az iRobot Roomba 980-tól, aminek mindössze 0,6 literes a portartálya. Ahhoz képest, hogy milyen apró szerkezet, igen nagy ereje van, ráadásul a szőnyegen erősebben porszívózik, mint a sima felületű padlón.